volos365.gr
ΒΟΛΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΥΓΕΙΑ

Αλόννησος: Σκύλος ακρωτηρίασε το κάτω χείλος 33χρονου

Κοινοποίηση

Με ακρωτηριασμένο το κάτω χείλος από δάγκωμα σκύλου μεταφέρθηκε χθες βράδυ από την Αλόννησο στο Νοσοκομείο του Βόλου, ένας 33χρονος. Ο τραυματισμένος έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε με την μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και με το σκάφος “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός 27χρονου, καθώς είναι ο ιδιοκτήτης ενός ροντβάϊλερ που επιτέθηκε στον 33χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος πήγε σε φιλικό σπίτι του 27χρονου και εκεί του επιτέθηκε το σκυλί.

O 33χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες έφυγε από το Νοσοκομείο Βόλου και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για πλαστική αποκατάσταση.

ΠΗΓΗ: ERT

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ POST

Πίνακας αντιπροσώπων των σωματείων για τη γενική συνέλευση χωρίς δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου

Ανάρτηση προσωρινών πινάκων α) κατάταξης για την πρόσληψη 21 ατόμων με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. ωρομίσθιου προσωπικού με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου στο πλαίσιο της αρ. πρωτ. 76403/5-9-2024 (ΑΔΑ: ΨΦΞΠΩ96-ΚΛΕ) σχετικής ανακοίνωσης

Ανακοίνωση πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών έξι,  (6) υπαλλήλων, κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Φυσικής Αγωγής